UNA NOVA PROPOSTA PER L’ESPAI TRANQUIL DEL JARDÍ

La idea de fer una cabana va sorgir fa unes setmanes quan ens vam adonar que un dels arbres del jardí estava mort; un avellaner prim, no massa gran però amb unes branques força maques. Despres de tallar-les ens vam posar a treballar.Fer la cabana ha estat tot un repte! i encara que sembli mentida vam seguir les pautes d’una nena de cinc anys experta en fer cabanes : No més cal pensar i lligar pals! M’havia dit pels vols de Nadal quan feia una. Pensar i lligar pals, no semblava difícil… però quan ens hi vam posar vam veure que tot i que disposàvem de branques, eren insuficients com per fer una cabana prou gran i estable pels infants; la solució va arribar sola, per aquells dies havia començat la poda dels arbres de Barcelona i d’alguns arbres fruiters particulars. Ens va anar de perles! Ja teníem material però ens mancava el cervell d’un infant de cinc anys ( obert al mon, creatiu, no contaminat com el nostre) i vam haver de desfer la cabana i tornar a començar de nou. Per sort contàvem amb els vostres fills que de seguida s’han interessat pel que estàvem fent i ens estant ajudant des del primer dia. És un plaer veure com col•laboren i gaudeixen amb aquest petit però intens projecte.

1 4 5

Ja hem començat a guarnir la cabana amb totes les vostres aportacions. Sou molts els que us heu anat interessat pel nou projecte, la vostra col•laboració i suport són molt importants per nosaltres, gràcies famílies per les robes, tuls, “trapillo”… Però encara tenim molts forats per omplir; així que tot és benvingut.

NECESSITEM
Robes opaques i transparents ( tuls, gases,…)
Garlandes petites, tipus collaret amb: Mirallet, boles, petxines, cargols…
Molinets de vent petits
Cintes

La cabana està ubicada a prop del gran tronc i l’hamaca tancant així l’espai tranquil. Us recordem que totes tres propostes estan pensades per convidar als infants a la calma, la cura, l’observació … en cap cas un espai per córrer, saltar, escalar… Per això demanem la vostra col•laboració a l’hora d’aconseguir que en aquests espais hi hagi un clima tranquil i de respecte.

Add your thoughts