Cuina Ecològica

A l’escola tenim cuina pròpia. l’equip de cuina, elabora els àpats amb els ingredients que ens proveeix una empresa de menjador ecològic:

9Natural Cuina

Aquesta empresa s’encarrega de subministrar els ingredients amb la que la Loli, la nostra cuinera de sempre, elabora els àpats  Natural Cuina ens  elabora els MENÚS  i aposta per prioritzar els productes de temporada, de proximitat i les coccions més sanes: crus, bullits, guisats o al forn i minimitzar els fregits.

La majoria dels aliments que s’ ofereixen són ecològics; concretament  la fruita, verdura, hortalisses, llegums, cereals i làctics;  bona part de la proteïna animal també ho és, (els ous, la vedella, les botifarres i cada tres setmanes el pollastre). Per fomentar el consum de peix es dona dos cops a la setmana.

Tots els mejars són sempre cuinats amb oli d’oliva extra verge. També s’introdueixen més cereals (mill, polenta,…) per aconseguir més varietat de nutrients i un dia a la setmana hi ha només proteïna vegetal.

Hi ha un menú específic pels infants que mengen els aliments triturats i un altre pels que els mengen sencers i facilitem i ens adaptem totalment a les opcions triades per la família com la lactancia materna o el baby led weaning També disposem de MENÚ VEGETARIÀ i de menús específics, en casos d’al·lèrgies o intoleràncies.